Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση υποχώρησε στον εκβιασμό ενός δολοφόνου και πολλών μπαχαλάκηδων

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση υποχώρησε στον εκβιασμό ενός δολοφόνου και πολλών μπαχαλάκηδων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:14 Δημιουργία 18/05/19, 10:13

Ο Άδωνις Γεωργιάδη καταγγέλει πως η αναίρεση του βουλεύματος που απέρριψε το αίτημα άδειας στον Κουφοντίνα από την Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου είναι αποτέλεσμα υποχώρησης της κυβέρνησης σε εκβιασμούς.

Θυμίζουμε ότι βράδυ της Παρασκευής η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου ζήτησε αναίρεση της απόφασης των δικαστών του Βόλου που είχαν αρνηθεί την άδεια στον Κουφοντίνα.

«Δείτε καλά αυτές τις φωτό! Στον εκβιασμό αυτού του αμετανόητου δολοφόνου, δια της απεργίας πείνας και τους βανδαλισμούς των γνωστών/αγνώστων του Ρουβίκωνα και των υπολοίπων, υποχώρησε η Κυβέρνηση Τσίπρα και έσπευσε να παρέμβει η κα Εισαγγελεύς του Α.Π. Ντροπή», ήταν η ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ για την υπόθεση Κουφοντίνα. Μαζί δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του Θάνου Αξαρλιάν, που είχε πέσει νεκρός από δολοφονική ρουκέτα της 17 Νοέμβρη, στις 14 Ιουλίου 1992.


Η κ. Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι το δικαστικό συμβούλιο Βόλου ερμήνευσε εσφαλμένα τις διατάξεις του σωφρονιστικού κώδικα για περίπτωση Κουφοντίνα.

Αν σου άρεσε κάνε