Ο ΣΥΡΙΖΑ «κρύβεται» πίσω από τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ, τόνισε η Γεννηματά

Ο ΣΥΡΙΖΑ «κρύβεται» πίσω από τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ, τόνισε η Γεννηματά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:49 Δημιουργία 20/05/19, 14:46

Για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές που φέρουν τη «σφραγίδα« του Κινήματος Αλλαγής μίλησε τη Δευτέρα η Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξη της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στο ρ/σ ΣΚΑΪ.

«Είναι εντυπωσιακό ότι ένα κόμμα που κυβερνά τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να έχει υποψήφιους δικούς του σε όλες τις Περιφέρειες και κρύβεται πίσω από υποψήφιους του Κινήματος Αλλαγής», σημείωσε.

Σχολιάζοντας το τηλεοπτικό σποτ της κ. Δούρου εξέφρασε την κατάπληξη της. «Έχω μείνει άφωνη. Γιατί και το θράσος έχει όρια και ο κυνισμός και η αναλγησία. Είναι πρόκληση απέναντι στους ανθρώπους που χάθηκαν, στις οικογένειές τους που μετρούν τις πληγές τους, όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω και ξαναβιώνουν κάθε μέρα το τι συνέβη εκεί» και συνέχισε λέγοντας: «δεν είναι κάτι που ξεχνιέται εύκολα και εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να συγχωρήσω όχι μόνο την ανικανότητα και την αναποτελεσματικότητα και το ότι χάθηκαν όλες αυτές οι ζωές, αλλά και το ότι ενώ γνώριζαν ότι είχαν χαθεί τόσοι άνθρωποι, παρίσταναν ότι δεν ξέρουν τίποτε».

Αναφερόμενη στο θέμα της εκλογικής αναμέτρησης τόνισε ότι «συστηματικά ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία παριστάνουν την τελευταία εβδομάδα ότι μειώνεται η διαφορά, ότι συσπειρώνονται, ότι γίνεται ντέρμπι για δύο, το ζήσαμε και τον Σεπτέμβρη του ’15 που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε κανένα ντέρμπι, το ζούμε και τώρα που θεωρώ ότι κανένα ντέρμπι δεν υπάρχει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του ελληνικού λαού, το ερώτημα είναι τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Το ερώτημα είναι εάν θα συνεχίσει το τιμόνι για τη χώρα να πηγαίνει δεξιά. Πιστεύω ότι γυρνώντας συνέχεια το τιμόνι δεξιά, είτε οδηγεί ο κ. Τσίπρας, είτε οδηγεί ο κ. Μητσοτάκης, μόνο αδιέξοδο και γκρεμό έχει μπροστά», συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων...

Αν σου άρεσε κάνε