Μητσοτάκης: Θέλω να εξαγγείλω λίγα, αλλά καλά, κοστολογημένα και ρεαλιστικά

Μητσοτάκης: Θέλω να εξαγγείλω λίγα, αλλά καλά, κοστολογημένα και ρεαλιστικά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:50 Δημιουργία 21/05/19, 10:45

«Θέλω να εξαγγείλω λίγα, αλλά καλά, κοστολογημένα και ρεαλιστικά». Αυτό είναι το μήνυμα, που έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελική ευθεία προς τις ευρωκάλπες.

«Ο κ. Τσακαλώτος έχει πει ότι θέλει να φορολογήσει τη μεσαία τάξη. Η κυβέρνηση το έκανε πολύ συνειδητά και έβγαλε μεγαλύτερα πλεονάσματα για να έρθει τώρα προεκλογικά, να δώσει κάποια επιδόματα», δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.

«Εμείς στηρίζουμε την μεσαία τάξη. Θέλω να εξαγγείλω λίγα και καλά. Είναι κοστολογημένα και ρεαλιστικά αυτά που λέμε, υπό την προϋπόθεση ότι θα αναπτυχθεί συνολικά η οικονομία βάσει του σχεδίου μας», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υποτιμά τη σημασία «του επιδόματος στους συνταξιούχους, αλλά δεν είναι 13η σύνταξη, όπως θέλουν να την παρουσιάσουν».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι το πρώτο νομοσχέδιο, που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνησή του, θα αφορά την οργάνωση του κράτους.

Αμέσως μετά θα προχωρήσει σε «μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση», ενώ θα προβεί σε άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν την παιδεία, την μείωση της γραφειοκρατίας και απλοποίηση του επενδυτικού περιβάλλοντος,

«Θα είμαστε έτοιμοι από την πρώτη μέρα να πιάσουμε δουλειά και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας», τόνισε και εξέφρασε την ελπίδα για επίσπευση των εθνικών εκλογών. «Δεν αντέχει άλλο η χώρα μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, θέλω με το αποτέλεσμα της Κυριακής να δρομολογηθούν άμεσα οι πολιτικές εξελίξεις».

Αν σου άρεσε κάνε