Προεκλογικό «debate» για την πλατεία

Προεκλογικό «debate» για την πλατεία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:31 Δημιουργία 23/05/19, 12:49

Το τελευταίο τους χαρτί ετοιμάζονται να «τραβήξουν» οι μεγάλοι αντίπαλοι την ερχόμενη Παρασκευή, κατά την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση, στην προσπάθειά τους να εμψυχώσουν τους υποστηρικτές τους και κυρίως να δελεάσουν τους αναποφάσιστους, που θα παίξουν ρόλο-«κλειδί» στο αποτέλεσμα της κάλπης την ερχόμενη Κυριακή.

Στο πλαίσιο αυτό, σε δημοφιλές debate έχει αναδειχθεί η κόντρα του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το ποιος θα καταφέρει να «γεμίσει» με κόσμο τις πλατείες κατά τις τελευταίες, μεγάλες και ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Μάλιστα, γίνεται και χρήση οπτικών τρικς, «έξυπνες» επιλογές χώρων και μεταφορά «κοινού» για την εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, βάζει ψηλά τον πήχη, αν και η πολιτική των επιδομάτων δεν έχει την επιθυμητή για τον ίδιο ανταπόκριση, επιλέγοντας την πλατεία Συντάγματος, ως την τοποθεσία της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Αθήνα, η οποία ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή στις 19:30.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει την ίδια μέρα, από το «γήπεδό του», όπως θα έλεγε κανείς, σε ανοιχτή συγκέντρωση στην προβλήτα Α’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Αν σου άρεσε κάνε