Δεν θα παρακολουθήσει τα exit polls ο Τσίπρας

Δεν θα παρακολουθήσει τα exit polls ο Τσίπρας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:02 Δημιουργία 26/05/19, 18:40

Δεν θα παρακολουθήσει τα exit polls από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια κίνηση-μήνυμα ως προς τους δημοσκόπους...

Ο πρωθυπουργός αποχώρησε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα από την Κουμουνδούρου, καθώς ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη με κορυφαία κομματικά και κυβερνητικά στελέχη, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων o Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παππάς, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Φίλης, ο Δημήτρης Βίτσας και η Ράνια Σβίγκου.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Κουμουνδούρου πριν από τις 20.30 το βράδυ, δηλαδή πριν την ανακοίνωση των πρώτων ασφαλών αποτελεσμάτων από το ΥΠΕΣ. Η απόφαση του κ. Τσίπρα να μην παρακολουθήσει τα exit polls με συνεργάτες του στην Κουμουνδούρου συνδέεται με το γεγονός ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητούν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

Ο πρωθυπουργός, πάντως, αποχωρώντας εμφανίστηκε αισιόδοξος. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, που διατηρούν την «καχυποψία» τους για τα exit polls, αποφεύγουν να προβούν σε εκτιμήσεις.

Αν σου άρεσε κάνε