Πατούλης: Δεν εφησυχάζουμε - Την επόμενη Κυριακή θα γίνει το καθοριστικό βήμα

Πατούλης: Δεν εφησυχάζουμε - Την επόμενη Κυριακή θα γίνει το καθοριστικό βήμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 23:04 Δημιουργία 26/05/19, 22:40

Τη βεβαιότητα του για επικράτηση στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής εξέφρασε το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Πατούλης, στις πρώτες δηλώσεις του υποψηφίου της ΝΔ μετά από την επικράτηση στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Σήμερα έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη Νέα Αρχή για την Αττική. Το προβάδισμα με γέμισε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» σημείωσε ο κ. Πατούλης και προσέθεσε: «Δεν εφησυχάζουμε. Την επόμενη Κυριακή θα γίνει το καθοριστικό βήμα για την οριστική αλλαγή στην περιφέρεια. Θα μπει τέλος στην περίοδο της απραξίας, της αλαζονείας, της παρακμής».

«Ενωμένοι θα κάνουμε περήφανους τους πολίτες της Αττικής» σημείωσε ο κ. Πατούλης, ενώ είπε ότι κατά το πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο θα δηλώσει την πρόθεσή του να «επιδιώξει συνεργασία με όλους».

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους ανθυποψηφίους του και τόνισε ότι οι πολίτες θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή κατά τη θητεία του.

Μετά τις δηλώσεις στο εκλογικό του κέντρο, ο κ. Πατούλης μετέβη στο εκλογική κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σημειώνεται πως με ενσωματωμένο το 16% των ψήφων για την Περιφέρεια Αττικής, ο υποψήφιος της ΝΔ λαμβάνει 37,4% έναντι 20% της Ρένα Δούρου και 17% του Γιάννη Σγουρού.

Αν σου άρεσε κάνε