Και πάλι Περιφερειάρχης Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης

Και πάλι Περιφερειάρχης Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:13 Δημιουργία 27/05/19, 11:11

Με ποσοστό 57% και από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Αλέξανδρος Καχριμάνης επανεξελέγη Περιφερειάρχης Ηπείρου.

Από νωρίς το κλίμα στην Περιφέρεια ήταν πανηγυρικό, με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί στο γραφείο του περιφερειάρχη για να τον συγχαρεί.

Σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Ηπείρου ευχαρίστησε την οικογένεια του και τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους λέγοντας πως «η νίκη αυτή ανήκει σε όλους τους Ηπειρώτες» και πρόσθεσε: «Έχουμε να δώσουμε πολλά και θα δώσουμε πρώτα στην Ήπειρο και μετά σε όλη την Ελλάδα».

Εκτός από τον Περιφερειάρχη, στις δύο από τις τρεις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου, έξι νυν δήμαρχοι επανεκλέγονται από τον πρώτο γύρο. Πρόκειται για τον δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων Ιωάννη Σελεντέ, ο οποίος επανεκλέγεται με ποσοστό 63%, τον δήμαρχο Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση με ποσοστό 50%, τον δήμαρχο Πωγώνιου Κωνσταντίνο Καψάλη με ποσοστό 57%, τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο με ποσοστό 53%, τον δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά με ποσοστό 60% και τον δήμαρχο Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδο.

Αν σου άρεσε κάνε