«Ανασυγκρότηση ηθικού» με ατζέντα πόλωσης

«Ανασυγκρότηση ηθικού» με ατζέντα πόλωσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:06 Δημιουργία 27/05/19, 12:20

Με την όξυνση των τόνων κατά της ΝΔ ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών θα επιχειρήσει ο Αλέξης Τσίπρας να απαντήσει στο αρνητικότατο κλίμα που έχει δημιουργηθεί για το ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την πανωλεθρία του κυβερνώντος κόμματος στις χθεσινές ευρωεκλογές.

Σήμερα, Δευτέρα, συγκαλείται στις 19:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ευρεία σύσκεψη (Wyndham Μ. Αλεξάνδρου 2, στο Μεταξουργείο), με την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και σύμφωνα με πληροφορίες στην ομιλία που θα εκφωνήσει ο κ. Τσίπρας κυρίαρχη θέση θα έχει η επιχείρηση «ανασυγκρότηση ηθικού» ενόψει των εθνικών εκλογών, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να εκφωνήσει μια ομιλία χωρίς στόχευση την αυτοκριτική και τον εντοπισμό των στρατηγικών λαθών του κόμματος αλλά αντιθέτως, με ξεκάθαρο προσανατολισμό την επιχείρηση συσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις εθνικές κάλπες.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ( και τους συνεργαζόμενους) θα αναφερθεί στο δίλημμα των επικείμενων εθνικών εκλογών σε ...εξόχως επιθετικούς τόνους, όπως έκανε άλλωστε και κατά τη διάρκεια της ευρω-προεκλογικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται πως η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν αναχωρήσει ο πρωθυπουργός για το δείπνο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη.

Αν σου άρεσε κάνε