Κίκιλιας: Στη ΝΔ εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι Έλληνες

Κίκιλιας: Στη ΝΔ εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι Έλληνες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:04 Δημιουργία 01/06/19, 12:01

Να εμπιστευτούν τη ΝΔ κάλεσε τους πολίτες ο Βασίλης Κικίλιας, ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση. Σε άρθρο του στα "Παραπολιτικά" ο Τομεάρχης 'Αμυνας της ΝΔ τονίζει πως τα τελευταία χρόνια με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα οπισθοδρόμησε στην οικονομία, στην ασφάλεια, στην παιδεία, στην υγεία, ενώ όπως επισημαίνει και τα εθνικά μας δίκαια απομειώθηκαν.

«Ο κ. Τσίπρας διέψευσε πλήρως όσους τον πίστεψαν. Αν και νέος ηλικιακά και άφθαρτος διοικητικά, δυστυχώς αντέγραψε τις χειρότερες πρακτικές του παρελθόντος στα πάντα: στο κράτος και τη δημόσια διοίκηση, στις απόπειρες χειραγώγησης της Δικαιοσύνης και στην υπονόμευση των θεσμών. Πρόλαβε δε, μέσα σε μόλις 4 χρόνια, με τα συνεχόμενα ψέματά του και τις κάκιστες πολιτικές επιλογές του, να προκαλέσει τέτοια καταστροφή στην ελληνική κοινωνία και να φτάσει από το ζενίθ στο ναδίρ» σημειώνει ο κ. Κικίλιας, προσθέτοντας πως οι Έλληνες την περασμένη Κυριακή τον προσπέρασαν τάχιστα.

«Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πια η παράταξη στην οποία εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι Έλληνες, είτε μας ψήφισαν στο παρελθόν, είτε όχι.

Χωρίς έπαρση και μεγάλα λόγια, χωρίς αβάσιμες υποσχέσεις, αλλά με σεβασμό στις ανάγκες των πληγωμένων και προσβεβλημένων πολιτών, ζητάμε την ψήφο και την στήριξη όλων. Για να μειωθεί αισθητά ο ΕΝΦΙΑ, ο ΦΠΑ στην εστίαση. Για να μειωθεί η φορολόγηση στις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα. Η πάση θυσία μείωση της φορολογίας είναι στην καρδιά της πολιτικής μας. Μιας πολιτικής με κεντρικό άξονα την ανασυγκρότηση της μεσαίας τάξης. Για να νιώσουμε ξανά ασφαλείς στις γειτονιές μας και να μην ζούμε υπό το κράτος τους φόβου και της ανομίας. Για να αισθανθούμε ξανά περήφανοι για την πατρίδα μας και να μην ζημιωθεί άλλο η χώρα στα εθνικά της κεκτημένα», λέει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως για τη ΝΔ «η οικογένεια είναι το λίκνο, η θρησκεία το αποκούμπι και ο φάρος και η Ελλάδα η ψυχή μας. Θέλουμε οι νέοι μας να γυρίσουν πίσω στη χώρα, θέλουμε νέες ποιοτικές δουλειές για όλους, θέλουμε επενδύσεις και ανόρθωση της οικονομίας, θέλουμε αλλαγή σελίδας, αλλαγή ζωής. Μια νέα πνοή. Το μέλλον δε μπορεί να περιμένει, το αύριο είναι ήδη εδώ. Οι αξίες και οι αρχές του Έλληνα είναι ζωντανές και επίκαιρες και κανένας ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να τις αλλοιώσει».

Στο άρθρο του ο Τομεάρχης 'Αμυνας της ΝΔ καλεί τους πολίτες να εμπιστευτούν τη ΝΔ γιατί, όπως λέει, έχει ρεαλιστικό σχέδιο και μεγάλη αποτελεσματικότητα. «Μιλάμε μετρημένα και κάνουμε πολλά. Για να αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης πολιτών-πολιτικών που χάθηκε μέσα στην κρίση. Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε λίγα, μαζί θα κάνουμε πάρα πολλά. Ένας λαός, μια μοίρα, μια Ελλάδα!» καταλήγει ο κ. Κικίλιας.

Αν σου άρεσε κάνε