Ανατροπή με μεγάλο προβάδισμα Ζέρβα έβγαλε η κάλπη στη Θεσσαλονίκη

Ανατροπή με μεγάλο προβάδισμα Ζέρβα έβγαλε η κάλπη στη Θεσσαλονίκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 22:38 Δημιουργία 02/06/19, 19:09

Ανατροπή έβγαλε η κάλπη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη, όπως δείχνει το exit poll της εταιρείας Interview, που διεξήχθη για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Βεργίνα».

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, που πρόσκειται στην Νέα Δημοκρατία αλλά η υποψηφιότητά του δεν έχει κομματική στήριξη, εκτιμάται πως συγκεντρώνει το 67% των ψήφων, έναντι 33% του κ. Ταχιάου, ο οποίος είναι ανεξάρτητος αλλά στηρίζεται από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή ο κ. Ταχιάος τερμάτισε πρώτος, κατακτώντας ποσοστό 22,40% και 11 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Από την άλλη, ο κ. Ζέρβας έφτασε στη δεύτερη θέση με ποσοστό 14,93% και 7 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

«Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς ό,τι κι αν ψήφισαν» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Ζέρβας.

«Από την αρχή δεν ξεχάσαμε ούτε λεπτό ότι η πρότασή μας είναι αυτοδιοικητική. Ότι πάνω από όλα σε αυτές τις εκλογές έπρεπε να κερδίσει η πόλη. Η πολη κέρδισε σήμερα» τόνισε, προσθέτοντας πως στόχος της παράταξής του είναι από αύριο να γίνει η ζωή καλύτερη για όλους τους δημότες.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν. Θέλω να πω σε όλους τους δημότες ότι θα είμαι ο δήμαρχος που επιθυμούν» συμπλήρωσε.

Αν σου άρεσε κάνε