Μητσοτάκης: Θα είμαι στο πλευρό όλων των δημάρχων

Μητσοτάκης: Θα είμαι στο πλευρό όλων των δημάρχων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:57 Δημιουργία 05/06/19, 10:40

Συμβολικό μήνυμα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγοντας να συναντήσει τον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας που εξελέγην με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη του δημόσια επίσκεψή του μετά της εκλογές.

Το μήνυμα ήταν ηχηρό: «την επομένη των εκλογών δεν υπάρχουν οι δικοί μας και οι δικοί σας».

Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον κ. Βρεττάκο για τα αποτελέσματα των εκλογών στον Δήμο, αλλά και για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή. «Την επόμενη μέρα, ειδικά για μεγάλα έργα τα οποία χρειάζονται και τη σφραγίδα του κράτους, εμείς θα είμαστε αρωγοί», είπε χαρακτηριστικά στον κ. Βρεττάκο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε από κοινού με τον κ. Βρεττάκο την περιοχή των Λιπασμάτων, στην οποία ήδη εκτελούνται έργα ανάπλασης, με στόχο να αποτελεί σύντομα έναν πόλο έλξης για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε τους δρόμους του Κερατσινίου και συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονα που έχουν από την υφιστάμενη κατάσταση, αλλά και τη συγκρατημένη αισιοδοξία τους ότι μπορούν να αλλάξουν. Ένας εξ αυτών του είπε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη ότι υπάρχει «πολλή δουλειά για μας για να δημιουργήσουμε δουλειές για όλους».

Αν σου άρεσε κάνε