Απτόητος ο Βούσης: Δεν νιώθω «ίχνος ενοχής»

Απτόητος ο Βούσης: Δεν νιώθω «ίχνος ενοχής»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:51 Δημιουργία 07/06/19, 11:20

Ιδιαίτερα καυτό είναι το κλίμα στην εγχώρια πολιτική σκηνή για το μπαράζ των ρουσφετολογικών προσλήψεων και φωτογραφικών τροπολογιών, με την προεκλογική αυλαία να κλείνει την Παρασκευή στη Βουλή με την ψήφιση της τροπολογίας της άρσης της μείωσης του αφορολόγητου, αλλά και της ακύρωσης των αντιμέτρων για τη μεσαία τάξη.

Από την πλευρά της, σύσσωμη η αντιπολίτευση ασκεί οξεία κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Νίκος Βούτσης δηλώνει πως δεν έχει «ούτε ίχνος ενοχής» για μετάταξη της πρώην συζύγου του.

«Δεν αισθάνομαι ούτε ίχνος ενοχής και ευθύνης, δεν είμαι απολογούμενος ότι είμαστε ίδιοι, δεν με ενδιαφέρει, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, είναι άδικο να υπάρχει συμψηφισμός, δεν είχα ιδέα ποια ονόματα ήταν μέσα», δήλωσε ο κ. Βούτσης από τα βουλευτικά έδρανα.

«Ο λαός ζήτησε να γίνει μια τομή σε όλα αυτά και έγινε και στο επίπεδο των κρίσεων», συνέχισε απτόητος ο κ. Βούτσης. «Μόνο τρεις ενστάσεις υποβλήθηκαν για την αξιολόγηση που έγινε. Και αδικείται το προσωπικό της Βουλής να ακούει πως είναι ένας στους 17 που έβαλε ο δείνα, ότι ο άλλος ήρθε και έβαλε άλλα δυο αδέλφια στη Βουλή και άλλα πολλά. Ήμουν υποχρεωμένος στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής να είμαι πολύ σαφής και ειλικρινής και αν υπάρξει αντίλογος είμαι ανοιχτός να εξηγήσω τι έγινε όχι όπως εμφανίστηκε με ανθρωποφαγικές και λαϊκίστικες εκφάνσεις μιας πλευρά του δημοσιογραφικού κατεστημένου».

Αν σου άρεσε κάνε