Θα τα λύσουμε όλα στην... επόμενη θητεία, λέει ο Πολάκης

Θα τα λύσουμε όλα στην... επόμενη θητεία, λέει ο Πολάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:40 Δημιουργία 07/06/19, 15:09

«Θα τα λύσουμε όλα την επόμενη 4αετία» διατείνεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής.

Έπειτα κατέφυγε στην προσφιλή του τακτική επίθεσης στα ΜΜΕ, στα οποία καταλόγισε ότι του έκαναν «δολοφονία χαρακτήρα» και δεν ανέδειξαν το έργο του στο υπουργείο Υγείας.

«Τους κόψαμε διαφήμιση 130 εκατ. ευρώ , τόσο θα έπαιρναν από τον χώρο της υγείας. Γι’ αυτό στοχοποιήθηκα, γιατί εμείς βάλαμε το χέρι στον βούρκο και τον καθαρίσαμε» είπε.

«Θέλω να μιλήσω για την δολοφονία χαρακτήρα γιατί αυτό που βγαίνει είναι πως έτυχε σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο να αργήσει μια ώρα το ασθενοφόρο, εμείς δεν είπαμε ότι τα λύσαμε όλα, θα τα λύσουμε την επόμενη τετραετία» τόνισε ο κ. Πολάκης.

Και συνέχισε «αυτό που παραλάβαμε τον Γενάρη του 2015 δεν έχει καμία σχέση με ότι έχουμε τον Ιούνιο του 2019», ενώ ως παράδειγμα καλής διαχείρισης ανέφερε πως «από το υπερπλεόνασμα του 2018 δεν δώσαμε μόνο επίδομα αλληλεγγύης αλλά 23,5 εκατ. πήγαν σε αναγκαίο εξοπλισμό σε πέντε νοσοκομεία της χώρας».

Αίσθηση δημιούργησε ο υπουργός όταν έπλεξε το εγκώμιο του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη. «Παρά τις έντονες συγκρούσεις , παρ’ ότι έχουμε συγκρουστεί πολύ έντονα, έδειξε πολιτικά θάρρος και ήταν συγκινητικό το κλείσιμό» τόνισε ο Παύλος Πολάκης.

Αν σου άρεσε κάνε