Χάθηκε το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Κικίλια

Χάθηκε το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Κικίλια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:08 Δημιουργία 08/06/19, 11:42

"Έπεσε το τελευταίο φύλλο συκής αυτών οι οποίοι ήρθαν με ένα δήθεν ηθικό πλεονέκτημα για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και της Μεταπολίτευσης.

Και φάνηκε σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ότι μόνο κάτι καινούριο ηθικά ή αξιακά δεν ήταν" δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για τα όσα έγιναν τι τελευταίο διάστημα στη Βουλή.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ είπε πως η ΝΔ έχει αφήσει ήδη πίσω τα όποια λάθη του παρελθόντος και έχει κάνει την αυτοκριτική της προσθέτοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να επιτρέψει τέτοια φαινόμενα τα οποία προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Ο τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ δήλωσε πως η μέση ελληνική οικογένεια, η μεσαία τάξη, η πλειοψηφία των πολιτών πρέπει να γνωρίζει ότι την επόμενη μέρα θα υπάρχει αξιοκρατία, που είναι θεμέλιος λίθος και συνεκτικός ιστός για να πηγαίνει μπροστά μια κοινωνία. Απαντώντας σε ερώτηση για τα θέματα της ασφάλειας ο κ. Κικίλιας τόνισε πως οφείλουν να μιλούν με τα έργα τους. "Η τάξη και η ασφάλεια είναι αγαθά που παρείχαμε στους συμπολίτες μας επί κυβέρνησης Σαμαρά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να τα εξασφαλίσει στην ελληνική κοινωνία. Αν μας τιμήσουν οι Έλληνες με την ψήφο τους, να είστε βέβαιοι ότι θα τα επαναφέρουμε στις γειτονιές και τις πόλεις μας" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε κάνε