Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για την «επιβολή εργασιακού μεσαίωνα»

Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για την «επιβολή εργασιακού μεσαίωνα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:47 Δημιουργία 11/06/19, 14:42

Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει σε κεντρικό θέμα της προεκλογικής αντιπαράθεσης με τη ΝΔ το ζήτημα των εργασιακών επιβεβαιώνει νέα ανακοίνωση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη που εξέδωσε την Τρίτη η Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα, «θέλει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα ο κ. Μητσοτάκης και δεν το κρύβει. Σε συνάντησή του με επιχειρηματίες, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, λέει ότι "θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα», απαντώντας σε επιχειρηματία για 7ημερο εργασίας, χωρίς τον κίνδυνο ελέγχων και προστίμων από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας"»

Όπως λένε από το ΣΥΡΙΖΑ, «αυτή είναι η δέσμευση Μητσοτάκη προς τους εργαζόμενους, ότι θα επικρατήσει η εργασιακή ζούγκλα, η κατάργηση του 8ωρου και του 5ήμερου, οι κακοπληρωμένες δουλειές χωρίς κανένα δικαίωμα, και ότι οι μνημονιακές πολιτικές της εργασιακής απορύθμισης θα επιστρέψουν» και καταλήγει ότι «ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε η νεολαία θα το επιτρέψουν αυτό».

Αν σου άρεσε κάνε