ΚΙΝΑΛ: Δεν είμαστε συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ

ΚΙΝΑΛ: Δεν είμαστε συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:08 Δημιουργία 11/06/19, 15:37

Νέες ίσες αποστάσεις τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ για την επόμενη μέρα των εκλογών της 7ης Ιουλίου θέλησε να πάρει την Τρίτη ο Παύλος Χρηστίδης, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στην ΕΡΑ.

«Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τον έναν ή τον άλλο πρωθυπουργό, είμαστε εδώ για να συνδεθούμε ξανά με τους πολίτες, για να αποκτήσουμε ξανά μαζί τους μία σχέση εμπιστοσύνης», τόνισε και πρόσθεσε ότι: «Εμείς θα καταθέσουμε στους πολίτες τη δική μας πρόταση, θα ζητήσουμε ισχυρή εντολή και ανάλογα με τη δύναμη που θα μας δώσουν οι πολίτες θα πράξουμε. Όποιος θέλει την επόμενη ημέρα να συνομιλήσει μαζί μας θα πρέπει να πει καθαρά και πολιτικά πάνω σε ποιο προγραμματικό πλαίσιο θα γίνει αυτή η κουβέντα.

Εμείς έχουμε καταθέσει εδώ και πολλούς μήνες το σχέδιο Ελλάδα, προτείνουμε μείωση της φορολογίας, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, ενίσχυση από τον κρατικό προϋπολογισμό της παιδείας και της υγείας. Με αυτούς που στηρίζουν τους νόμους Κατρούγκαλου και Παρασκευόπουλου, με αυτούς που πιστεύουν στην ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας και ότι η ασφάλιση είναι προνόμιο των λίγων, εμείς δεν συμφωνούμε. Δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα και ουρά ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει η δήλωση Χρηστίδη.

Αν σου άρεσε κάνε