Με τον Γραμματικάκη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο ΣΥΡΙΖΑ;

Με τον Γραμματικάκη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 08:57 Δημιουργία 12/06/19, 08:50

Ενδεικτικά του «ανοίγματος» που θέλει να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας προς τον χώρο του πολιτικού κέντρου για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι τα σενάρια που θέλουν το ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να «μεταγράψει» στελέχη άλλων κομμάτων.

Σύμφωνα με το news247.gr, τις τελευταίες ώρες ακούγεται πολύ έντονα το να είναι ο πρώην ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Γραμματικάκης, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, με τις συζητήσεις να αφήνουν ανοιχτό ακόμα και να τοποθετηθεί στην πρώτη εκλόγιμη θέση.

Ακόμα, μένει να φανεί εάν ο, επίσης προερχόμενος από το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης, θα κατέλθει στο Ηράκλειο Κρήτης ή στο Επικρατείας.

Εντός της εβδομάδος αποφασίζει εάν θα κατέβει με σταυρό ο Φώτης Κουβέλης, στην Α΄ Πειραιά θα είναι υποψήφια η Μαρία Ρεπούση, ενώ υποψήφιος ενδέχεται α είναι και ο πρώην Πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Πάνος Χαραλάμπους. Στο τραπέζι, για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται και τα ονόματα του Δημήτρη Χατζησωκράτη και του γνωστού δημοσιογράφου Παναγιώτη Παναγιώτου.

Αν σου άρεσε κάνε