Πώς απαντά η ΝΔ στην Αχτσιόγλου για το βίντεο

Πώς απαντά η ΝΔ στην Αχτσιόγλου για το βίντεο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:38 Δημιουργία 12/06/19, 18:26

Επίθεση στην Έφη Αχτσιόγλου για το βίντεο με τις δηλώσεις Μητσοτάκη εξαπέλυσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Η κ. Αχτσιόγλου «έχασε σήμερα την ψυχραιμία της, όταν με βίντεο που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha καταρρίφθηκαν ενώπιόν της τα fake news που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια για τη δήθεν επταήμερη εργασία» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη ΝΔ από τη συνολική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προέβαλε ο Alpha, από πουθενά δεν προέκυψε καμία απολύτως αναφορά για τη δήθεν επταήμερη εργασία, όπως θέλησαν για μια ακόμη φορά «να διακινήσουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ με κοπτοραπτική».

Όπως αναφέρει, «ενοχλημένη που καταρρίφθηκαν τα fake news της, αξίωσε εκ των υστέρων απ’ όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναμεταδώσουν το ψεύτικο μονταρισμένο βίντεο του Μαξίμου, στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τάχα να απαντά σε επιχειρηματία για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ».

«Υπερθεματίζουμε του αιτήματος της κ. Αχτσιόγλου. Καλούμε και εμείς τα τηλεοπτικά κανάλια να προβάλουν όποια αποσπάσματα επιθυμούν από την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη συνάντησή τους με τους παραγωγικούς φορείς της Κω. Διότι έτσι, όλοι πια θα καταλάβουν τις μεθόδους με τις οποίες η απερχόμενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το μήνυμα που της έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Αν σου άρεσε κάνε