Κατεβαίνει τώρα στις εθνικές εκλογές ο Ταχιάος

Κατεβαίνει τώρα στις εθνικές εκλογές ο Ταχιάος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:46 Δημιουργία 15/06/19, 12:18

Την ψήφο των πολιτών στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει τώρα ο Νίκος Ταχιάος, που θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, μετά την ανεπιτυχή του προσπάθεια στον Δήμο.

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μου ζήτησε χθες, να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης. Πριν από λίγο απάντησα καταφατικά» έγραψε, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

«Ομολογώ ότι δεν ήταν απλή απόφαση» έσπευσε να προσθέσει, αναγνωρίζοντας ότι «δεν βγαίνεις εύκολα από μία εκλογική μάχη, ώστε να μπεις χωρίς σκέψη σε μία επόμενη».

Και συμπλήρωσε: Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που εκτός από εμένα, έχει γνώση όλων των επεισοδίων της, κυρίως αυτών που εκτυλίχθηκαν πίσω από τον ορατό κόσμο των μέσων και του διαδικτύου».

Τόνισε δε, ότι «είναι σίγουρο ότι πριν αποφασίσει να με τιμήσει με την πρότασή του, έχει μετρήσει τα πάντα σε ό,τι αφορά κι εμένα και τις δυνατότητές μου να συμβάλω στην προσπάθειά του». «Δεν μου μένει παρά να ανταποκριθώ θετικά στην εμπιστοσύνη που μου δείχνει για μία ακόμη φορά».

«Μπαίνω λοιπόν σε έναν νέο και διαφορετικό εκλογικό αγώνα για να συμβάλω με τις δυνάμεις μου σε έναν μεγάλο σκοπό, να βοηθήσω να ανεβεί η Θεσσαλονίκη στο κύμα της πολιτικής αλλαγής που έρχεται» κατέληξε, ζητώντας την ψήφων των Θεσσαλονικιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ταχιάος παρότι στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών έλαβε το υψηλότερο ποσοστό ανάμεσα στους υποψηφίους, εντούτοις δεν κατάφερε να κερδίσει στον β’ γύρο, όπου ηττήθηκε από τον κ. Ζέρβα.

Αν σου άρεσε κάνε