Απόλυτα κοστολογημένο το πρόγραμμα της ΝΔ, σύμφωνα με τον Χατζηδάκη

Απόλυτα κοστολογημένο το πρόγραμμα της ΝΔ, σύμφωνα με τον Χατζηδάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 15/06/19, 16:03

Για κινδυνολογία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τμήμα της Β’ Αθήνας, Κώστας Χατζηδάκης.

«Έχουμε φτιάξει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα τεκμηριωμένο και απόλυτα κοστολογημένο» έσπευσε να προσθέσει, μιλώντας στην εφημερίδα «Kontra News», και έκανε λόγο για «κινδυνολογία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν μιλάει για “κρυφό πρόγραμμα”».

Καταλόγισε δε, στο κυβερνών κόμμα ότι έχει πραγματοποιήσει «αποσπασματικές αντιγραφές τμημάτων» του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Όσον αφορά την οικονομία, ο κ. Χατζηδάκης ισχυρίστηκε ότι «ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία αξιοπιστία», καθώς «οι Έλληνες δεν ξεχνούν ότι μέχρι πρόσφατα οι κ.κ. Τσακαλώτος και Χουλιαράκης κόμπαζαν για την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης».

Απευθυνόμενος δε, στους ψηφοφόρους που δεν επέλεξαν τη Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, σημείωσε τα εξής: «Εάν κρίνουμε ότι υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας, καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές, θα υπενθυμίσουμε στους πολίτες ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερή κυβέρνηση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε ένα νέο κύκλο πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας».

Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι την επομένη των εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης θα απευθυνθεί σ’ όλες τις φιλοευρωπαϊκές, μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, ανεξάρτητα από το αν η Νέα Δημοκρατία έχει αυτοδυναμία ή όχι.

«Για να δημιουργήσουμε μια πλατιά συμμαχία, να εκπλήξουμε ευχάριστα στο εσωτερικό και το εξωτερικό και να στείλουμε το μήνυμα ότι όλοι Έλληνες παλεύουμε, ώστε η πατρίδα μας να γυρίσει σύντομα σελίδα» κατέληξε.

Αν σου άρεσε κάνε