Με Κουτσούμπα οι υποψηφιότητες ΚΚΕ στη Βοιωτία

Με Κουτσούμπα οι υποψηφιότητες ΚΚΕ στη Βοιωτία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 15/06/19, 19:39

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Βοιωτίας παρουσίασε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στη Θήβα.

«Αυτές οι εκλογές της 7ης Ιούλη είναι πολύ κρίσιμες. Στην ουσία κρίνεται αν ο λαός μας θα μπορεί να ατενίσει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία, με θάρρος, με κουράγιο» τόνισε, μεταξύ άλλων, από το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ.

Περιγράφοντας το δίλημμα των βουλευτικών καλπών, εξήγησε ότι «αυτό που κρίνεται είναι αν θα μπορέσουμε μέσα στη βουλή και έξω από αυτή, με το λαϊκό κίνημα, τους αγώνες του λαού μας να δώσουμε ώθηση στην ανακούφιση αυτού του κόσμου που έχει υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια».

«Ένα ισχυρό ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη για να κάνει αντιπολίτευση σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύπτει και βεβαίως έτσι μόνο θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση, κουράγιο, δύναμη ο λαός μας» έσπευσε να προσθέσει.

Όσον αφορά τους υποψήφιους του ΚΚΕ, έκανε λόγο για «ένα ψηφοδέλτιο αγωνιστικό, ανανεωμένο, και βεβαίως με προσωπικότητες, με ανθρώπους που ξέρουν, όχι μόνο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας, αλλά βρίσκονται κάθε μέρα, όλο το χρόνο, όλα τα χρόνια μπροστά σε αυτές τις μάχες».

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Βοιωτία:

  • Πέτρος Αρκουμάνης, γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Λιβαδειάς
  • Μαρία Δανασή-Διαμαντάρη, εργαζόμενη στο Δήλεσι
  • Νατάσα Τάτση, πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.
  • Αντώνης Τουλουμάκος, δικηγόρος
Αν σου άρεσε κάνε