Δίκη ΧΑ: Η προσοχή στην απολογία Καζαντζόγλου την Παρασκευή

Δίκη ΧΑ: Η προσοχή στην απολογία Καζαντζόγλου την Παρασκευή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:10 Δημιουργία 21/06/19, 10:06

Στη δεύτερη μέρα απολογιών εισέρχεται την Παρασκευή η δίκη της Χρυσής Αυγής, με τον Ιωάννη Άγγο να βρίσκεται εκ νέου στο εδώλιο, η απολογία του οποίου δεν ολοκληρώθηκε χθες, και θα συνεχίσουν με αλφαβητική σειρά οι συγκατηγορούμενοί του, που σημαίνει ότι αμέσως μετά θα απολογηθούν οι Αναδιώτης, Δήμου και Καζαντζόγλου.

Ωστόσο ο Γ. Δήμου, που έχει αποχωρήσει από την οργάνωση καταγγέλλοντας απειλές κατά της ζωής του, δεν προσήλθε χθες και μένει να δούμε αν θα παρουσιαστεί σήμερα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του Καζαντζόγλου που είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας των γραφείων της Νίκαιας και εκείνος που ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από τον Άγγο ότι ο Φύσσας ήταν στην καφετέρια «Κοράλι» και ενημέρωσε αμέσως τον πυρηνάρχη του Πατέλη, ο οποίος με τη σειρά του επικοινώνησε με τον ιεραρχικά ανώτερό του Λαγό και ύστερα έστειλε το μήνυμα που καλούσε επιτακτικά τα μέλη της Τοπικής Νίκαιας να προσέλθουν στα γραφεία.

Από εκεί, λίγο αργότερα, το τάγμα της Νίκαιας ξεκινούσε συντεταγμένα με μηχανές και αυτοκίνητα με προορισμό το Κερατσίνι.

Χθες η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τους κατηγορούμενους να προσέρχονται στο δικαστήριο ακόμα και αν έχουν ολοκληρώσει τις απολογίες τους, για την περίπτωση που χρειαστεί να δώσουν διευκρινίσεις.

Σημειώνεται πως η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου, Μάγδα Φύσσα μπήκε λίγο μετά τις 09:00 της Παρασκευής στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Αν σου άρεσε κάνε