Ψήφο σε Μητσοτάκη και ΝΔ, το μήνυμα Καρατζαφέρη

Ψήφο σε Μητσοτάκη και ΝΔ, το μήνυμα Καρατζαφέρη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:15 Δημιουργία 24/06/19, 09:18

Σε έμμεση προτροπή για τη στήριξη των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ προς τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου «έδειξε» ο απερχόμενος πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ καιερωτηθείς «τι συμφέρει την Ελλάδα, να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή ή ο Βελόπουλος», ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε: «Η ΧΑ είναι μία παγίδα, μία τρύπα που την ξέρουμε. Την τρύπα που ξέρεις δεν πέφτεις μέσα. Αλίμονο από μία τρύπα που δεν ξέρεις. Οση ζημιά ήταν να κάνει στο πολιτικό σύστημα η Χρυσή Αυγή, την έκανε. Ο Βελόπουλος είναι επικίνδυνος για την επόμενη μέρα. Αν φθάσει η Ελλάδα στην ανάγκη του Βελόπουλου, θα υποφέρει».

Παράλληλα, σημείωσε ότι πίσω από την απομάκρυνση Βενιζέλου στο ΚΙΝΑΛ βρίσκεται ο Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος, όπως είπε, κινεί τα νήματα στην παράταξη: «Ο Λαλιώτης είναι ο πλέι μέικερ και όχι ο Βενιζέλος. Ο παίκτης σήμερα που κάνει όλο το παιχνίδι λέγεται Κώστας Λαλιώτης. Αν δεν υπήρχε Λαλιώτης από πίσω, δεν θα είχε ‘φαγωθεί’ ο Βενιζέλος. Δεν είχε το σθένος να το κάνει μόνη της η Φώφη» και συνέχισε:

«Λαλιώτης, ΠΑΣΟΚ, Φώφη δεν πρόκειται να είναι ασφαλείς παρτενέρ της ΝΔ. Ο Βαρουφάκης δεν γίνεται, εφόσον λένε ότι του ετοιμάζουν πειθαρχική επιτροπή. Να είναι ο Βελόπουλος; Καλύτερα ο Μητσοτάκης να καταπιεί ένα μαγκάλι με αναμμένα κάρβουνα. Δεν κάνει ο άνθρωπος. Καμία σχέση με το επίπεδο Βορίδη, Άδωνι κ.λπ.».

Ακόμα, ο κ. Καρατζαφέρης πρόσθεσε πως δεν «δίνει γραμμή» στους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ, «απλά λέω τι θα κάνω εγώ».

Υπενθυμίζεται πως στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου το ΛΑΟΣ έλαβε 1,23% και 69.779 ψήφους, με τον ίδιο τον πρόεδρο του να αποφασίζει να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΛΑΟΣ «ανοίγοντας το δρόμο στη νέα γενιά», όπως είχε δηλώσει ο κ. Καρατζαφέρης.

Αν σου άρεσε κάνε