Προτεραιότητα μας η μείωση των φόρων, επανέλαβε ο Χατζηδάκης

Προτεραιότητα μας η μείωση των φόρων, επανέλαβε ο Χατζηδάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 09:44 Δημιουργία 24/06/19, 09:41

Στους στόχους της ΝΔ εν όψει των εθνικών εκλογών της 7η Ιουλίου και στις προτεραιότητες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη του στο ΑΜΠΕ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας ωστόσο πως «αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θεωρούμε κάτι δεδομένο».

«Οι εκλογές είναι πάντα μια μάχη και μέχρι τελευταία στιγμή θα δουλέψουμε σκληρά για να μοιραστούμε με τους συμπολίτες μας το σχέδιό μας για την Ελλάδα της δημιουργίας και των ευκαιριών για όλους. Για αυτό μιλάμε αναλυτικά, με βάση το πρόγραμμά μας, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσουμε να υλοποιούμε άμεσα. Η χώρα μας δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο και το οφείλουμε στους πολίτες να είμαστε σε ετοιμότητα από την πρώτη μέρα» επισημαίνει.

Δηλώνει ακόμη πως «δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με την ιδέα μιας κυβέρνησης μειοψηφίας, όπως αφήνει να εννοηθεί το ΚΙΝΑΛ που μιλάει για ψήφο ανοχής ενδεχομένως». «Η χώρα σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να κυβερνηθεί από κυβερνήσεις μειοψηφίας» υπογραμμίζει.

Όπως αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης, προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης στην περίπτωση που το κόμμα του κερδίσει τις εκλογές, θα είναι η μείωση των φόρων. «Για μας η μείωση της φορολογίας είναι το κλειδί για να ανακουφίσουμε τους Έλληνες στην καθημερινότητά τους, αλλά και για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα -ιδιαίτερα τη μικρομεσαία-, ώστε να πάρει μπρος η οικονομία μας και να δημιουργηθούν μαζικά νέες ποιοτικές δουλειές» δηλώνει.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δίνει έμφαση και στο θέμα της ασφάλειας. «Οι συμπολίτες μας πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Δεν γίνεται να προχωρήσουμε άλλο με το μπάχαλο του πανεπιστημιακού ασύλου. Δεν γίνεται να προχωρήσουμε άλλο με το δόγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πρότινος για την αστυνόμευση "να κάνετε ότι κοιμάστε"», υπογραμμίζει.

Αν σου άρεσε κάνε