Ισχυρό μήνυμα Κακλαμάνη για επαναπατρισμό των ψηφοφόρων στις κάλπες

Ισχυρό μήνυμα Κακλαμάνη για επαναπατρισμό των ψηφοφόρων στις κάλπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:07 Δημιουργία 24/06/19, 12:00

Μήνυμα ενότητας και επαναπατρισμού των ψηφοφόρων στις κάλπες στέλνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος στην Α’ Αθήνας με τη ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος θα δώσει κεντρική ομιλία στο Divani Caravel την ερχόμενη Τετάρτη, ζητώντας ουσιαστική στήριξη για την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου.

Με ήπιο και πάντα τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, ο κ. Κακλαμάνης συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στο κλίμα που επικράτησε μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ και των ευρύτερα πολιτικά συγγενών χωρών στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Κατάφερε να ενώσει τις περισσότερες δυνάμεις, ώστε να έρθει αυτό το καλό αποτέλεσμα, παρά την πληθώρα των υποψηφίων στον χώρο της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

Άλλωστε, η πορεία του στην πολιτική είναι αναγνωρισμένη από όλες τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις, οι οποίες των εκλέγουν αντιπρόεδρο της Βουλής από το 2015.

Η πάντα δίκαιη στάση του, ως αντιπρόεδρος της Βουλής, τον καθιέρωσε ως έναν αξιόπιστο συνομιλητή ακόμα κι απέναντι στους πιο σκληρούς αντιπάλους.

Η επιμονή του ότι πρέπει να στοχεύσουμε στον επαναπατρισμό των ψηφοφόρων στις κάλπες, καθώς το ζητούμενο είναι η επιλογή και όχι η άρνηση, προκαλεί τον σεβασμό του ευρύτερου εκλογικού σώματος της Ελλάδας και ιδιαίτερα της εκλογικής του περιφέρειας, της Α’ Αθήνας.

Αν σου άρεσε κάνε