Επίσκεψη Μητσοτάκη στις Καστανιές Έβρου

Επίσκεψη Μητσοτάκη στις Καστανιές Έβρου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:01 Δημιουργία 28/06/19, 10:57

Επίσκεψη στο φυλάκιο του Ελληνικού Στρατού στις Καστανιές Έβρου πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του προέδρου της ΝΔ στην περιοχή.

Ο κ. Μητσοτάκης, ξεναγήθηκε στο φυλάκιο και ενημερώθηκε από τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Χαράλαμπο Λαλούση, ενώ επισκέφθηκε και τους δύο φρουρούς που βρίσκονται πάνω στη συνοριακή γραμμή.

«Να σας συγχαρώ και να επιβεβαιώσω το απόλυτο αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων. Και ιδίως σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική πολιτική συγκυρία, είναι σημαντικό να στέλνουμε στην απέναντι πλευρά ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης, επιθυμίας καλής γειτονίας, που πάντα όμως θα στηρίζονται στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου και στο σεβασμό των απαράβατων κανόνων καλής γειτονίας.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ όλα τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στα σύνορα μας, το μόνιμο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και τους στρατιώτες μας οι οποίοι έρχονται και υπηρετούν εδώ την στρατιωτική τους θητεία, σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό για τα εθνικά συμφέροντα σημείο.

Πρέπει πάντα να εκπέμπουμε ως χώρα ένα μήνυμα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Μας κάνετε όλες και όλοι να αισθανόμαστε εξαιρετικά ασφαλείς, γι’ αυτό θέλω και προσωπικά να σας συγχαρώ», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων του έδωσαν δώρο τη σημαία που κυμάτιζε το τελευταίο εξάμηνο στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στα σύνορα με την Τουρκία.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας έκανε στάση και στο τελωνείο των Καστανιών, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγής–Επεξεργασίας-Εμπορίας Σκόρδου στη Νέα Βύσσα.

Αν σου άρεσε κάνε