Και πάλι η Γεννηματά για τον «ωμό εκβιασμό του Μητσοτάκη»

Και πάλι η Γεννηματά για τον «ωμό εκβιασμό του Μητσοτάκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:51 Δημιουργία 28/06/19, 12:48

Νέα επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις αναφορές του προέδρου της ΝΔ περί νέων εκλογών μέσα στον Αύγουστο εάν το κόμμα του δεν αποκτήσει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου εξαπέλυσε την Παρασκευή η Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας από την Πάτρα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε πως «ο κ. Μητσοτάκης μας λέει τώρα, "Μητσοτάκης ή χάος". Εκβιάζει ωμά τον ελληνικό λαό, αλλά οι Έλληνες δεν τσιμπάνε».

Όπως πρόσθεσε, «οι Έλληνες θέλουν πολιτική σταθερότητα, δεν θέλουν νέες περιπέτειες, για αυτό θέλουν ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, προοδευτικό αντίβαρο στον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης Δεξιάς».

Επίσης, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επισήμανε ότι «στις 7 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού με τους προοδευτικούς πολίτες στην κάλπη», ενώ απευθυνόμενη προς τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο σημείωσε: «Η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα με τη δική σας ψήφο, μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα».

«Η χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Σημειώνεται πως η ίδια βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην πλατεία Γεωργίου, όπου την υποδέχθηκαν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα, Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές.

Αν σου άρεσε κάνε