Ο Τσακαλώτος και πάλι κατά Στουρνάρα για «σύμπραξη με τη ΝΔ»

Ο Τσακαλώτος και πάλι κατά Στουρνάρα για «σύμπραξη με τη ΝΔ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:47 Δημιουργία 01/07/19, 18:41

Συνέχεια στην κόντρα μεταξύ του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιάννη Στουρνάρα δίνεται το απόγευμα της Δευτέρας, με το υπουργείο Οικονομικών να βάλει κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για τη σημερινή έκθεση της ΤτΕ.

Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, η σχετική έκθεση περιγράφει τοπακέτο παροχών του περασμένου Μαΐου, με βάση τα σημερινά δεδομένα, οδηγεί σε πρωτογενές πλεόνασμα 2,9% του ΑΕΠ έναντι στόχου 3,5% του ΑΕΠ , με την κυβέρνηση να αναφέρει πως : «Εάν ο κύριος Στουρνάρας είχε κάτι νέο να προσθέσει (πέραν του ότι είναι και εναντίον των 120 δόσεων) θα έβγαινε Δελτίο Τύπου από το υπουργείο Οικονομικών.

Αφού, όμως, ξεκίνησε νωρίς τη συμβολή του στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, κοινοποιούμε εκ νέου την δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου (15.5.19) την οποία είχε κάνει στην αρχή της επικουρικής καμπάνιας του κ. Στουρνάρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εκ παραδρομής σήμερα ο κ. Στουρνάρας διάβασε τους Προϋπολογισμούς της δικής του θητείας ως υπουργού Οικονομικών , όπου είχε μια κάποια δυστοκία στην επίτευξη στόχων. Είμαι βέβαιος ότι αν ανατρέξει στο δικό μας Προϋπολογισμό και δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει» καταλήγει το ΥΠΟΙΚ.

Αν σου άρεσε κάνε