Και πάλι ο Τσίπρας βέβαιος για ανατροπή στις εκλογές της Κυριακής

Και πάλι ο Τσίπρας βέβαιος για ανατροπή στις εκλογές της Κυριακής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:50 Δημιουργία 04/07/19, 21:49

«Ένα μόνο μήνυμα σας φέρνω από τις περιοδείες μου σε όλη την Ελλάδα: Η ανατροπή δεν είναι απλώς επιθυμία και ανάγκη για τη χώρα και τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, αλλά η ανατροπή έχει ήδη αρχίσει. Το βλέπω στο πλήθος και στο πάθος», είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης.

Πρόσθεσε πως αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε για τη ζωή μας, ότι γι' αυτό κάποιοι δεν πρέπει να θεωρούν δεδομένη την κάλπη, καθώς «ο ελληνικός λαός δεν έχει πει ακόμη τη τελευταία του λέξη». Ο λαός θα αποφασίσει πώς και με ποιους θέλει να προχωρήσει την επόμενη 4ετία, τόνισε.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι χρειάζονται αυτή τη νίκη οι νέοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι, οι διανοούμενοι, όλοι εκείνοι που προσβλέπουν σε ένα καλύτερο αύριο, όλοι οι μη προνομιούχοι. Αυτό διότι, σημείωσε, «μόνο λίγους μήνες μετά την έξοδο από τα μνημόνια, μετά τις πρώτες ανάσες που πήραμε ελεύθεροι, θα ήταν αδιανόητο να επιτρέψουμε να μας βουλιάξουν πάλι στην ασφυξία του χτες, στο βυθό του ΔΝΤ, των μνημονίων και της παλινόρθωσης του παλιού πολιτικού κατεστημένου που μας χρεοκόπησε και που τώρα ζητάει πίσω τα κλειδιά της χώρας».

Αν σου άρεσε κάνε