Μήνυμα Μαρινάκη μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

Μήνυμα Μαρινάκη μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:44 Δημιουργία 07/07/19, 18:33

«Ξεκινάει μια καινούργια ημέρα για τον ελληνικό λαό, μια ημέρα μακριά από το ψέμα, την υποκρισία, το μίσος, το κόμπλεξ, το θράσος, το ξεπούλημα της πατρίδας, την εθνική μας προδοσία» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ειδικότερα, αφού ψήφισε στο 20ό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, είναι μια γιορτή για τη Δημοκρατία μας. Πιστεύω από αυτά που βλέπω και ακούω εδώ στον Πειραιά περπατώντας στην πόλη, ότι ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό, μια ημέρα μακριά από το ψέμα, την υποκρισία, το μίσος, το κόμπλεξ, το θράσος, το ξεπούλημα της πατρίδας, την εθνική μας προδοσία και όλα αυτά τα οποία μας πήγαν πίσω πάρα πολλά χρόνια και έχουν χρεώσει και εμάς και τα παιδιά μας για τα επόμενα χρόνια».

«Πιστεύω ότι όλοι μαζί, ούτε οι πολλοί ούτε οι λίγοι, όλοι μαζί σε ένα καινούριο ξεκίνημα θα πάμε πολύ καλύτερα και θα προσπαθήσουμε για μια νέα Ελλάδα, για μια Ελλάδα στην οποία θα δούμε να ανταμείβονται οι θυσίες του λαού μας. Θα δούμε την Ελλάδα της λεβεντιάς, του φιλότιμου και ό,τι ονειρευόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας. Να είστε καλά» κατέληξε.Αν σου άρεσε κάνε