Γεννηματά: Συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία

Γεννηματά: Συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 00:26 Δημιουργία 07/07/19, 23:17

Θετικό αποτέλεσμα, που δημιουργεί δυναμική προοπτική για το ΚΙΝΑΛ «βλέπει» η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας πως το Κίνημα θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του.

«Ο λαός ψήφισε, οι αποφάσεις του είναι σεβαστές. Οι πολίτες ψήφισαν για να τελειώσει η θητεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας έφερε τον κ. Μητσοτάκη αυτοδύναμο, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης» είπε στις πρώτες δηλώσεις της πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβεβαίωσε ότι το κόμμα θα ασκήσει υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση, ενώ θα λειτουργεί ως προοδευτικό αντίβαρο στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, σταθερό στις αρχές της Εθνικής Συνεννόησης.

«Το Κίνημα Αλλαγής με βαθιές ρίζες στον λαό, θα συνεχίσει σταθερά την αυτόνομη πορεία του, ως φορέας της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και της Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας» τόνισε, ενώ ευχαρίστησε τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν το κόμμα, τους υποψήφιους, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης, «που μέσα σε δύσκολες συνθήκες έδωσαν μια άνιση μάχη, αλλά με θετικό αποτέλεσμα, που δημιουργεί δυναμική προοπτική για το Κίνημα Αλλαγής».

«Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες που έσπευδαν να περιγράψουν αρνητικά την επόμενη ημέρα του Κινήματος Αλλαγής» κατέληξε.

Αν σου άρεσε κάνε