Υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου η Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου η Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:21 Δημιουργία 09/07/19, 15:17

Αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν οι σημερινές δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη με τη βουλευτή Πέλλας του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα όχι μόνο να τάσσεται υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, αλλά να αφήνει και καρφιά για τη στάση του κόμματος της στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Μιλώντας στο κομματικό ρ/σ του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», η κ. Τζάκρη σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ακολουθήσει πολιτικές κοινής λογικής που επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού.

«Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 μία αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει το άσυλο και να παραδίδει το αίσθημα ασφάλειας που ζητούν οι πολίτες στην Δεξιά και τον αυταρχισμό» δήλωσε η ίδια.

Συνοψίζοντας τα αίτια της ήττας του κόμματός της στις εκλογές, η κ. Τζάγκρη είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την μάχη της μεσαίας τάξης, όχι μόνο από την φορολογία … έχασε όμως και την μάχη της ασφάλειας… έχασε την μάχη της ενημέρωσης, (…) με λίγα λόγια, κέρδισε τις μεγάλες μάχες της οικονομίας και της αλληλεγγύης, αλλά έχασε τις μάχες του συμβολισμού».

Αν σου άρεσε κάνε