ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ σε ένα κόμμα θέλει ο Κρεμαστινός

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ σε ένα κόμμα θέλει ο Κρεμαστινός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:07 Δημιουργία 10/07/19, 12:03

Ακόμα πιεστικότερα στην κατεύθυνση της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής πιέζει ο Δημήτρης Κρεμαστινός, όπως φάνηκε από τις σημερινές δηλώσεις του στελέχους του ΚΙΝΑΛ.

Σε συνέντευξη του στο ρ/σ «24/7«, ο κ. Κρεμαστινός ανέφερε πως «Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν. Αν το έκαναν ήδη, μπορεί να ήταν και κυβέρνηση» και μίλησε είτε για συνεργασία με κοινή γραμμή πλεύσης, είτε και για ένωση των δύο κομμάτων.

Τόνισε δε, ότι την πρωτοβουλία κινήσεων προς αυτή την κατεύθυνση την έχει πάντα ο μεγαλύτερος σχηματισμός, σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που λέμε δημοκρατική παράταξη έχει ένα ποσοστό πάνω 40%» είπε ο πρώην βουλευτής, προσθέτοντας τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και επανέλαβε τη θέση του ότι τα όμορα κόμματα θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητούν ενώ τάχθηκε κατά της μεταγραφής στελεχών από το ένα κόμμα στο άλλο γιατί όπως είπε αυτό δημιουργεί αποστάσεις και δυσχεραίνει το κλίμα.

Την ίδια ώρα εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ κρατήθηκε στη θέση του, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ χαρακτήρισε επιτυχείς τις πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, «αλλά το αποτέλεσμα θα μετρήσει» υπογράμμισε.

Αν σου άρεσε κάνε