Τους διώχνει, πριν φύγουν μόνοι τους: Οι υπόγειες συναλλαγές και οι δούρειοι ίπποι

Τους διώχνει, πριν φύγουν μόνοι τους: Οι υπόγειες συναλλαγές και οι δούρειοι ίπποι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:50 Δημιουργία 11/07/19, 19:36

Αιχμηρό μήνυμα προς τους «πρόθυμους» να φύγουν τώρα από το Κίνημα Αλλαγής, έστειλε η Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος την Πέμπτη η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε πως οφείλει να στηλιτεύσει «ιδιαίτερα την προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη, να συνεχίσει τις απαράδεκτες πρακτικές του κ. Τσίπρα για την αναζήτηση και εξαγορά «πρόθυμων» από το χώρο μας, με αντάλλαγμα καρέκλες της εξουσίας και τα οφέλη τους», αναφερόμενη στους Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Λίνα Μενδώνη

«Θα επαναλάβω και σήμερα κάτι που - καθόλου τυχαία - είχα επισημάνει δημόσια προ καιρού. Όμως κάποιοι όχι μόνο δεν είχαν τα κότσια να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο , τις υπόγειες συναλλαγές τους, αλλά έμειναν μέσα, ως δούρειοι ίπποι για να υπονομεύσουν», τόνισε και επεσήμανε πως «όσοι ακόμα στον πολιτικό μας φορέα αισθάνονται ευάλωτοι και επιρρεπείς στον πειρασμό της καρέκλας να φύγουν τώρα».

Παράλληλα η κ. Γεννηματά εξήγγειλε πως το φθινόπωρο θα γίνει πανελλαδική προγραμματική συνδιάσκεψη, όπως επίσης συνδιάσκεψη και συνέδριο νεολαίας.

Όπως είπε προχωρούμε επίσης «στην ανασύσταση με βάση το νέο μας καταστατικό των Οργανώσεων χώρου δουλειάς, στους εργαζόμενους επικεφαλής αναλαμβάνει ο Ασπιώτης, αλλά και των «Δικτύων» μας στους ΕΒΕ, στους επιστήμονες, στους αγρότες. Στην ολοκλήρωση της οργάνωσης του κινήματός μας. Με βάση τις Νομαρχιακές Επιτροπές Εκλογικού Αγώνα, συγκροτούνται οι Προσωρινές Νομαρχιακές Επιτροπές, οι οποίες θα οδηγήσουν τις Οργανώσεις ανά Νομό στην εκλογή νέων οργάνων (Νομαρχιακές Επιτροπές και Συντονιστικές Γραμματείες Τοπικών Οργανώσεων)».

«Συγκροτούνται οι Τομείς Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής σε αντιστοιχία με τα Υπουργεία. Το συντονισμό του έργου τους αναλαμβάνει ο Αποστόλης Σπυρόπουλος. Της σύνθεσης τους θα προηγηθεί ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ενδιαφέροντος. Γραμματέας οργανωτικού αναλαμβάνει ο Στέφανος Παραστατίδης. Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου αναλαμβάνουν ευθύνη Περιφερειών. Το φθινόπωρο θα εκδοθεί κάρτα μέλους με συνδρομή, για την οικονομική στήριξη του κινήματος», τόνισε.

Αν σου άρεσε κάνε