Έφτασε στο υπ. Παιδείας ο Μητσοτάκης για την κατάργηση του ασύλου

Έφτασε στο υπ. Παιδείας ο Μητσοτάκης για την κατάργηση του ασύλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 09:35 Δημιουργία 12/07/19, 09:20

Στο υπουργείο Παιδείας βρίσκεται από τις 09:00 της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψης του πρωθυπουργού στα υπουργεία της κυβέρνησης του, επίσκεψη που ήταν προγραμματισμένη για χθες αλλά αναβλήθηκε λόγω της θεομηνίας στη Χαλκιδική.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε η υπουργός Νίκη Κεραμέως, ενώ ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο, δείχνοντας το ρολόι του και λέγοντας πως «όταν λέμε 9, εννοούμε 9», θέλοντας να πικάρει τον Αλέξη Τσίπρα για την «ώρα ΠΑΣΟΚ» που τηρούσε όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρωθυπουργός.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Μητσοτάκης προεδρεύει σύσκεψης στο υπουργείο, με πρώτο θέμα στην ατζέντα να είναι η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, από τις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης, όπως έχει πει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Η σύσκεψη γίνεται με τη συμμετοχή της υφυπουργού για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής Σοφίας Ζαχαράκη και του υφυπουργού για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης Βασίλη Διγαλάκη, καθώς επίσης και του Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη ο οποίος συνοδεύει τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του

Αν σου άρεσε κάνε