Μεγάλη ευθύνη η θέση του Επιτρόπου στην Κομισιόν, τόνισε ο Σχοινάς

Μεγάλη ευθύνη η θέση του Επιτρόπου στην Κομισιόν, τόνισε ο Σχοινάς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:23 Δημιουργία 19/07/19, 18:21

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Μαργαρίτη Σχοινά, τον οποίο και θα προτείνει για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην Κομισιόν.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο κ. Σχοινάς τόνισε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή απ΄ την τιμή που σου κάνει η πατρίδα, προσθέτοντας πως αισθάνεται βαθιά συγκίνηση, τόσο για την τιμή που του έκανε ο πρωθυπουργός και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, αλλά και για τα εκατοντάδες μηνύματα που λαμβάνει από χθες, από ανώνυμους πολίτες, φορείς της κοινωνίας και της οικονομίας που του εύχονται, όπως είπε, κάθε επιτυχία.

«Αφιέρωσα τριάντα χρόνια απ΄ τη ζωή μου για να υπερασπιστώ τον στόχο μιας περήφανης ευρωπαϊκής Ελλάδας, ισότιμης στην Ευρώπη, όπως τη φαντάστηκε ο Καραμανλής πριν σαράντα χρόνια. Αλλά και μιας πανίσχυρης Ευρώπης που μπορεί να είναι άγκυρα σταθερότητας σε έναν ολοένα και πιο αβέβαιο και ανασφαλή κόσμο. Νιώθω βαθιά την ευθύνη στους ώμους μου να συνεχίσω και για τα επόμενα πέντε χρόνια να εξυπηρετώ αυτόν τον δίδυμο στόχο, φυσικά με την έγκριση της νέας Προέδρου και την εμπιστοσύνη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» δήλωσε ο κ. Σχοινάς.

Αν σου άρεσε κάνε