Γεννηματά: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή - Περιμένουμε ένα δίκαιο αναλογικό εκλογικό σύστημα

Γεννηματά: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή - Περιμένουμε ένα δίκαιο αναλογικό εκλογικό σύστημα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 22/07/19, 21:32

Σε υψηλούς τόνους και κατά της νέας κυβέρνησης ήταν η τοποθέτηση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, κατά την δευτερολογία της από το βήμα της Βουλής.

«Για τους καλούς λογαριασμούς προτείνω να βγάλετε από την πρίζα την μονταζιέρα που βρήκατε στο Μαξίμου γιατί νομίζω πως ακόμα λειτουργεί» είπε η κ. Γεννηματά.

Η ίδια προειδοποίησε όσους εγκάθετους κάνουν bulling στο Κίνημα Αλλαγής με συκοφαντίες να σταματήσουν γιατί "θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα".

Παρουσιάζοντας την θέση του κόμματός της στις Προγραμματικές δηλώσεις είπε πως η αντιπολίτευση θα είναι προγραμματική και υπεύθυνη.

Τόνισε πως οι (22) βουλευτές του ΚΙΝΑΛ θα προσφέρουν συναίνεση στη Βουλή λέγοντας «εμείς δεν διστάζουμε να ψηφίζουμε ότι είναι αναγκαίο για τον τόπο και για τον ελληνικό λαό, τόσο για τα εθνικά θέματα και φυσικά την διαπραγμάτευση με τους εταίρους την οποία περιμένουμε να ξεκινήσετε βέβαια» είπε. «Και βεβαίως με την ολοκλήρωση της Συνταγματικής Αναθεώρησης περιμένουμε να δούμε ένα δίκαιο και αναλογικό εκλογικό σύστημα. Για τίποτα δεν δίνουμε λευκή επιταγή».

Αν σου άρεσε κάνε