Μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν η ρύθμιση για τα Airbnb

Μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν η ρύθμιση για τα Airbnb

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:39 Δημιουργία 30/07/19, 17:33

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα εξετάσει το νέο πλαίσιο για τη ρύθμιση της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων (Airbmb) μετά από την ολοκλήρωση της τρέχουσας τουριστικής σεζόν, όπως ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Εξάλλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκα στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο και «κάνοντας ταμείο» για το ταξίδι του πρωθυπουργού, σχολίασε πως «το Κυπριακό είναι ζήτημα εισβολής και κατοχής. Δεν νοείται λύση χωρίς αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και πλήρη κατάργηση του θεσμού των εγγυήσεων»,

Ο κ. Πέτσας στάθηκε στην σημερινή ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου και εξέφρασε την ελπίδα να ψηφιστεί με ευρεία πλειοψηφία.

Ακόμα, απέφυγε να τοποθετηθεί για το θέμα της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, λέγοντας ότι είναι ζήτημα που αφορά τη Βουλή.

Σε ότι αφορά την υπόθεση Κορκονέα αφού προηγουμένως ξεκαθάρισε ότι δεν σχολιάζει αποφάσεις τις δικαιοσύνης σημείωσε ότι ο νέος Κώδικας Ποινικής Δικονομίας κινήθηκε προς την σωστή κατεύθυνση υπάρχουν όμως «αστοχίες» και εξετάζεται πως θα διορθωθούν.

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη

Ακόμα, μιλώντας για το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ο κ. Πέτσας είπε πως αύριο, στις 19.00 ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, όπου θα εκλεγεί και ο νέος γραμματέας του οργάνου.

Την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπουργείο Υποδομών και την Παρασκευή το υπουργείο Πολιτισμού, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, το Σαββατοκύριακο ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Κάρπαθο.

Αν σου άρεσε κάνε