Κατευθυντήριες γραμμές για να λυθεί το χάος στη Σαμοθράκη

Κατευθυντήριες γραμμές για να λυθεί το χάος στη Σαμοθράκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:11 Δημιουργία 19/08/19, 10:07

Οι κατευθυντήριες γραμμές για την επίλυση του χάους στη Σαμοθράκη, το οποίο προκλήθηκε, καθώς το νησί έμεινε για πολλές ημέρες δίχως ανταπόκριση από πλοίο, με αποτέλεσμα δεκάδες αυτοκίνητα και εκατοντάδες πολίτες να έχουν εγκλωβιστεί, θα δοθούν κατά τη διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το θέμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Πλακιωτάκη, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις από τους κατά το νόμο υπεύθυνους για την διαχείριση των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων της γραμμής Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης «για την μη εκτέλεση των δρομολογίων των εν λόγω πλοίων», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δελτίο τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας.

Σημειώνεται πως προς το παρόν τα πλοία Andros Jet, Ζέφυρος και Άναξ εξυπηρετούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Αν σου άρεσε κάνε