Πέτσας για Εξάρχεια: Συνδυάζουμε ασφάλεια με ανθρώπινες συνθήκες

Πέτσας για Εξάρχεια: Συνδυάζουμε ασφάλεια με ανθρώπινες συνθήκες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:43 Δημιουργία 27/08/19, 15:01

Σε νέα προσπάθεια να υπεραμυνθεί των επιλογών της κυβέρνησης προχώρησε εκ νέου ο Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τη χθεσινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Εξάρχεια.

Μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλόγισε υποκρισία σε όσους επικρίνουν την εκκένωση των κτιρίων, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση μετέφερε τους μετανάστες σε χώρο με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

«Όσοι εγκαλούν την κυβέρνηση, θεωρούν ότι είναι ευαισθησία οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στα κτήρια που εκκενώθηκαν» είπε χαρακτηριστικά και έδειξε και σχετικές φωτογραφίες. «Αυτό δεν είναι ευαισθησία είναι ακραία υποκρισία. Εμείς όταν διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν οικογένειες και παιδιά, φροντίσαμε να μεταφερθούν σε χώρο με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης» παρουσιάζοντας και πάλι αντίστοιχες φωτογραφίες.

«Αφήνουμε τους Έλληνες πολίτες να κρίνουν ποιοί έχουν ευαισθησία και ποιοί υποκρισία.. Η κυβέρνηση φροντίζει να συνδυάζεται η ασφάλεια με ανθρώπινες συνθήκες» τόνισε ο κ. Πέτσας.

Γενικότερα για το μεταναστευτικό ο κ. Πέτσας είπε ότι φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αυξημένες ροές. Από τη πλευρά της κυβέρνησης προτάσσεται ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν οι επιστροφές των μεταναστών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις παραμονής στην χώρα μας και στο ευρωπαϊκό επίπεδο να γίνει η ανακατανομή όσων δικαιούνται άσυλο στις χώρες της ΕΕ.

Αν σου άρεσε κάνε