Την παραίτηση Γεννηματά ζητά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Την παραίτηση Γεννηματά ζητά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:30 Δημιουργία 03/09/19, 14:26

«Πυρά» στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής και στο ΠΑΣΟΚ βάζει η σημερινή παρέμβαση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανου Ξεκαλάκη, ο οποίος ζήτησε την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ την Τρίτη.

Μιλώντας στο ρ/σ ΣΚΑΪ με αφορμή τη σημερινή επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ξεκαλάκης αναφέρθηκε στο κακό εκλογικό αποτέλεσμα και μίλησε για αλλαγή ηγεσίας, διαχωρίζοντας το ΠΑΣΟΚ από το ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να διοργανωθεί ένα συνέδριο μαζικό και όχι ένα συνέδριο διορισμένων γιατί αυτό θα αποτελέσει ταφόπλακα σε ένα ιστορικό κόμμα.

Ο ίδιος, φάνηκε να συμμερίζεται απόλυτα τον προβληματισμό που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε πλήρη αντίθεση με την πρόεδρο του κόμματος και του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά η οποία φέρεται να επιθυμεί την επιβεβαίωσή της ισχύος της με συνοπτικές διαδικασίες στο συνέδριο.

Παράλληλα, όταν ερωτήθηκε ποιος θα μπορούσε να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ είπε ότι αυτό επαφίεται στους συντρόφους μας που θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι, συμπληρώνοντας ότι και η κυρία Γεννηματά έχει δικαίωμα να κριθεί σε αυτή τη διαδικασία.

Τέλος, έκανε λόγο για ένα θεσμικό μαζικό κόμμα αρχών και όχι κόμμα στελεχών ζητώντας να ενωθούν δυνάμεις και να γίνει σύνθεση απόψεων με πλουραλισμό. Και μίλησε για προσδοκίες που δεν πρέπει να ακυρωθούν.

Αν σου άρεσε κάνε