Γερουλάνος VS Γεννηματά για τα ηνία του ΚΙΝΑΛ

Γερουλάνος VS Γεννηματά για τα ηνία του ΚΙΝΑΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:37 Δημιουργία 06/09/19, 15:24

Ζήτημα αποχώρησης της Φώφης Γεννηματά από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θέτει ο Παύλος Γερουλάνος.

Μιλώντας στο ρ/σ «Παραπολιτικά», ο κ. Γερουλάνος σχολίασε πως το μεγάλο ζητούμενο στο Κίνημα Αλλαγής ενόψει του επικείμενου συνεδρίου, «είναι το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά».

«Το θέμα είναι να αισθανθούμε ότι είμαστε σε ένα σπίτι το οποίο μας εκφράζει» είπε, σημειώνοντας για την επικεφαλής του κόμματος: «Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε». Χαρακτήρισε δε απογοητευτική την ομιλία της για την 3 Σεπτέμβρη, λέγοντας ότι «είχε μια πραγματική ευκαιρία να ρίξει την μπάλα μπροστά και να δώσει ένα όραμα και αυτό δεν έγινε».

ΤοΚΙΝΑΛ όπως είπε πρέπει να επιστρέψει στις ρίζες του και να βγάλει μπροστά την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Γερουλάνος είπε ότι «βεβαίως με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος», σημειώνοντα ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει».

Συμπλήρωσε πάντως ότι «η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας».

Η απάντηση της Γεννηματά

«Οι προσωπικές φιλοδοξίες καθενός δεν είναι πάνω από τις δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξης που οφείλουν να σέβονται όλοι» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη για τις δηλώσεις, προσθέτοντας πως «όσοι καλλιεργούν την εσωστρέφεια, προσφέρουν πολύ κακή υπηρεσία στην παράταξη Και εκτίθενται προσωπικά».

Αν σου άρεσε κάνε