Νέες βολές Λαζαρίδη σε Τσίπρα για τους εργολάβους

Νέες βολές Λαζαρίδη σε Τσίπρα για τους εργολάβους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 14/09/19, 19:32

«Πάει πολύ να μιλάει ο κ. Τσίπρας για εθνικούς εργολάβους, ας τους αναζητήσει στα βοσκοτόπια της Ιθάκης», τόνισε ο Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στα "Παραπολιτικά FM 90.1" απαντώντας στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την στρατηγική της κυβέρνησης στο θέμα των επενδύσεων.

Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες, όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ , «είναι η ανάγκη να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις, δημιουργώντας νέες και καλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας και σίγουρα δεν ακούνε τις ακραίες φωνές, όπως αυτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφορικά με την αποστολή της δικογραφίας της Novartis στη Βουλή, διευκρίνισε ότι η απόφαση ανήκει στο Κοινοβούλιο και όχι στην κυβέρνηση, ενώ τάχθηκε υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθούν οι ενδεχόμενες πολιτικές ευθύνες για το ζήτημα.

Υπενθύμισε τη φράση του πρωθυπουργού ότι «προχωράμε, αλλά δεν ξεχνάμε» και υπογράμμισε: «Δεν αρέσκεται ο κόσμος σε πρακτικές αντεκδικήσεων και διχασμού. Τον τόνο και τις αποφάσεις, άλλωστε, δίνει ο επικεφαλής, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός με σταθερές απόψεις και θέσεις, μετριοπαθής, υπέρμαχος της σύνθεσης και της συναίνεσης. Το απέδειξε με την μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησής του, αλλά και με τον σχηματισμό αυτής», τόνισε.

Οι πολίτες, συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης, «θέλουν να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά τους. Η κυβέρνηση, παράλληλα με τα μεγάλα θέματα όπως οι επενδύσεις, πρέπει να κερδίσει πολλές μικρές μάχες που θα λύσουν προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτή είναι και η αλλαγή φιλοσοφίας και στάσης σε σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση».

Ο κ. Λαζαρίδης είπε επίσης για την κυβέρνηση ότι «κάνουμε περισσότερα και γρήγορα από αυτά που υποσχεθήκαμε».

Αν σου άρεσε κάνε