Διπλά δειλός ο Μητσοτάκης για τη Novartis, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Διπλά δειλός ο Μητσοτάκης για τη Novartis, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:13 Δημιουργία 17/09/19, 18:09

Για διπλή δειλία κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την υπόθεση Novartis, μετά από την πρόθεση της κυβέρνησης να αφήσει εκτός «κάδρου» τον Αλέξη Τσίπρα από την αναζήτηση ευθυνών για το θέμα, εστιάζοντας στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κ. Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα. Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη».

«Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία», καταλήγουν οι κύκλοι της Κουμουνδούρου.

Αν σου άρεσε κάνε