Παπαγγελόπουλος για Novartis: Ανύπαρκτα τα στοιχεία για μένα και για Τσίπρα

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Ανύπαρκτα τα στοιχεία για μένα και για Τσίπρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:56 Δημιουργία 19/09/19, 14:33

Για «πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης» σε βάρος του και για πλήρη ανυπαρξία στοιχείων τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο o Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη αντίδραση του πρώην υπουργού, στον απόηχο της απόφασης της διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης για τις ευθύνες του για όσα αναφέρουν στις καταθέσεις τους οι κκ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Αγγελής γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Novartis.

Αναλυτικά, σε σχετική δήλωση που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κ. Παπαγγελόπουλος σημειώνει χαρακτηριστικά πως «μετά από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας ανεπιφύλακτα δηλώνω:

Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα. Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της NOVARTIS αλλά και τη διερεύνησή του» συμπληρώνει ο πρώην υπουργός.

Ακόμα, ο κ. Παπαγγελόπουλος υποστηρίζει πως «είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας.

Όμως τα ψέματα τελείωσαν. Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό. Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος», καταλήγει στη δήλωση του.

Αν σου άρεσε κάνε