Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ με «πάτημα» τον Λοβέρδο

Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ με «πάτημα» τον Λοβέρδο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:44 Δημιουργία 19/09/19, 16:41

Συνέχεια στις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης ΝΔ για την υπόθεση Novartis δίνει την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «πατάει» πάνω σε σημερινά δημοσιεύματα για την εμπλοκή του Ανδρέα Λοβέρδου στην υπόθεση.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλά αμήχανα για ''σκευωρία'', βασιζόμενος στις ψευδομηνύσεις Σαμαρά – Βενιζέλου που δεν έχουν ούτε μισό στοιχείο παρά μόνο αόριστες συκοφαντίες, η Δικαιοσύνη ζητά την άρση ασυλίας του κ. Λοβέρδου για υπερτιμολογήσεις φαρμάκων της Novartis με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η δικαστική έρευνα για πολιτικά και μη πολιτικά πρόσωπα» προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στη σχετική ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί εκ νέου τη Νέα Δημοκρατία για «χυδαίο αντιπερισπασμό από το πραγματικό σκάνδαλο» και «προσπάθεια τρομοκράτησης δικαστικών λειτουργών».

«Ο κ. Μητσοτάκης με τη δειλία του να παραπέμψει σε Προανακριτική και τον Αλέξη Τσίπρα για να γλιτώσει και ένα δεύτερο φιάσκο, αναίρεσε όλες τις ασυναρτησίες του κ. Σαμαρά περί ''σκευωρίας'' και ομολόγησε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο ψευδομηνυτής είναι απλά κοινοί συκοφάντες. Το μόνο που μένει να πει ο κ. Μητσοτάκης, είναι εάν και αυτός, όπως ο κ. Γεωργιάδης, έχει «χάσει πάσα ιδέα για το FBI», επειδή τόλμησε να διερευνήσει το σκάνδαλο Novartis» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν σου άρεσε κάνε