Παπαγγελόπουλος: Η ΝΔ θέλει εκδικητικά την πολιτική μου δίωξη

Παπαγγελόπουλος: Η ΝΔ θέλει εκδικητικά την πολιτική μου δίωξη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:45 Δημιουργία 26/09/19, 17:37

Για προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης και των δικαστικών λειτουργών από την κυβέρνηση της ΝΔ κάνει λόγο την Πέμπτη ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε δήλωση που εξέδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης μετά και από την πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή ώστε να εξακριβωθεί ο ρόλος του στην υπόθεση Novartis.

Το πρώην στέλεχος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζει πως «σμερα κορυφώθηκε η πολιτική στοχοποίηση και η προσπάθεια εξουδετέρωσης μου. Οι φαύλοι δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ ότι ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σφοδρός πολέμιος τους.

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του αρχηγού της ότι τους πολιτικούς αντιπάλους τους κρίνει ο λαός, επιχειρεί απροκάλυπτα και εκδικητικά την πολιτική μου δίωξη».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρει πως «με ένα σαθρό νομικό κείμενο υιοθετεί τους φαιδρούς και ψευδείς ισχυρισμούς δύο εισαγγελέων που αυτοαναιρούνται από τις ίδιες τις καταθέσεις τους. Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, εγώ τους ευχαριστώ. Επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψω στη Βουλή, στη Δικαιοσύνη και κυρίως στον ελληνικό λαό, τους αληθινούς σκευωρούς, τα κίνητρα τους, τις παράνομες πράξεις τους και τους συνεργούς τους στο χώρο της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και σε μικρή μερίδα του Τύπου, που σε διατεταγμένη υπηρεσία με αισχρά δημοσιεύματα, αναμασούν αισχρές συκοφαντίες σε βάρος μου.

Η μοναδική σκευωρία που υπάρχει είναι η προσπάθεια πολιτικής μου δίωξης και συγκάλυψης των ευθυνών τους.

Αλήθεια, πώς τολμούν να μου αποδίδουν ηθική αυτουργία όταν η Δικαιοσύνη ερευνά αν υπάρχει αυτουργός; Όταν δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη και ήδη έχουν τεθεί στο αρχείο 7 περιπτώσεις πολιτικών; Γιατί άραγε ζητούν, εντελώς αόριστα, να διερευνηθούν κι άλλες υποθέσεις; Ετοιμάζουν κι άλλη σκευωρία; Ντροπή!».

Καταλήγοντας, υπογραμμίζει πως «είναι φανερό ότι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς, να προκαταλάβουν και να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη.

Στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη που θα προσφύγω, οι αληθινοί σκευωροί και οι συνεργοί τους θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια και τις συνέπειες όλων των παρανόμων πράξεων τους» σημειώνει ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Αν σου άρεσε κάνε