Αύριο το ραντεβού Μητσοτάκη με Ντράγκι - Οι άλλες κορυφαίες επαφές

Αύριο το ραντεβού Μητσοτάκη με Ντράγκι - Οι άλλες κορυφαίες επαφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:43 Δημιουργία 01/10/19, 14:13

«Γεμάτο» με σημαντικές συναντήσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και το γεωστρατηγικό ρόλο της Ελλάδας θα είναι το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη τις επόμενες μέρες, όπως ανήγγειλε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Βοιωτία για τη θεμελίωση του νέου εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος του Ομίλου Μυτιληναίος.

Την Πέμπτη το απόγευμα, ο Πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει τμήμα της άσκησης «Παρμενίων» στην Αλεξανδρούπολη.

Την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί και αργότερα με τους υπουργούς Εσωτερικών της Γαλλίας και της Γερμανίας, Κριστόφ Καστανέρ και Χορστ Ζεεχόφερ.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, το οποίο διεξάγεται 45 χρόνια μετά την ιδρυτική διακήρυξη της Ν.Δ.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη, 7 και 8 Οκτωβρίου, θα μεταβεί στην Αίγυπτο για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής.

Αν σου άρεσε κάνε