Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Πιερ Μοσκοβισί

Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Πιερ Μοσκοβισί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:37 Δημιουργία 02/10/19, 18:33

Στην Αθήνα καταφτάνει αύριο, Πέμπτη ο Πιερ Μοσκοβισί για διήμερη επίσκεψη.

Το πρόγραμμα του Επιτρόπου έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 22:15 ο Επίτροπος κ. Μοσκοβισί θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο Επίτροπος θα πάρει μέρος στον «Διάλογο με τους Πολίτες» στην «Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά».

Ο Επίτροπος κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη 13:00. Μετά το πέρας της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, θα ακολουθήσουν σύντομες δηλώσεις στον τύπο (doorstep).

Ο Επίτροπος κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στις 14:00 στο Υπουργείο Οικονομικών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, Ο Επίτροπος θα συναντηθεί επίσης και με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα, με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κα. Φώφη Γεννηματά και τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο Επίτροπος κ. Μοσκοβισί θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Βασιλίσσης Σοφίας 2-4, 10674, την Παρασκευή 04/10/19 στις 10:00

Αν σου άρεσε κάνε