«Μυθιστορήματα» από τον Στουράρα για το 2015, λέει ο Βαρουφάκης

«Μυθιστορήματα» από τον Στουράρα για το 2015, λέει ο Βαρουφάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:48 Δημιουργία 15/10/19, 19:45

Το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη επιτέθηκε την Τρίτη στον Γιάννη Στουρνάρα, για όσα υποστήριξε ο κεντρικός τραπεζίτης αναφορικά με το θρίλερ των διαπραγματεύσεων του 2015.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Δευτέρα, στην παρουσία του βιβλίου «Η τελευταία μπλόφα» των Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτωρία Δενδρινού, ο κ. Στουρνάρας είπε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τη Ρωσία να τυπώσει δραχμές. Μια αποκάλυψη που είχαν κάνει οι Γάλλοι δημοσιογράφοι Ζεράρ Νταβέ και Φαμπρίς Λομ, που στο βιβλίο τους ανέφεραν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ενημερώσει για το θέμα τον Φρανσουά Ολάντ.

Η αντίδραση του Βαρουφάκη

Σε ανάρτηση στο Τwitter, το ΜέΡΑ 25 του κ. Βαρουφάκη έκανε λόγο για «μυθιστορήματα του Τζον Λε Καρέ», αναφορικά με τις αποκαλύψεις του κ. Στουρνάρα και συμπλήρωσε ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα έπρεπε να έχει παυθεί από τη θέση του για παράβαση του ρόλου του.

«Νέες "αποκαλύψεις" Στουρνάρα για το '15 για Ρώσους, δραχμές, και λοιπά μυθιστορήματα του Τζον Λε Καρέ: Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο κ. Στουρνάρας, επιβεβαιώνει ότι θα πρεπε εδώ και πολύ καιρό να παυθεί από τη θέση του για παράβαση του ρόλου του ως Κεντρικού Τραπεζίτη», ανέφερε συγκεκριμένα η ανάρτηση του ΜέΡΑ 25.

Αν σου άρεσε κάνε